Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 39 km

Vrouw bijt twee personen in Heinkenszand

Toegevoegd: 13-03-2017, 10.31 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Een 40-jarige vrouw uit Heinkenszand heeft zondagavond in haar woonplaats twee personen gebeten. Vermoedelijk verkeerde ze onder invloed van alcohol en/of drugs.


De mishandelingen vonden rond 19.00 uur plaats in de Dorpsstraat. De vrouw bleek twee inwoners van het dorp in een vinger tot bloedens toe te hebben gebeten. Omstanders hielden de vrouw in bedwang in afwachting van de komst van de politie.

De vrouw werd aangehouden en brachten haar over naar een politiecel in Torentijd. Hier is ze ingesloten. Ze kon echter niet direct gehoord worden. "Met de vrouw was zondag geen land te bezeilen, vermoedelijk omdat zij onder invloed van alcohol en/of drugs was. Vandaag wordt een poging gedaan om de vrouw te horen", zo zegt de politie.

Waarom de vrouw overging tot de mishandelingen is onduidelijk. De slachtoffers hebben zich laten behandelen van een arts. Ook hebben ze aangifte gedaan bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
hap (13-3-2017 om 14:19)
ik heb altijd na het stappen ook trek in iets lekkers. Is dit een nieuwe snack ?? LOL
P (13-3-2017 om 12:41)
Laat dr maar een dagje aluminium folie bijten in een kamertje met harde muziek.
Cookie-instellingen beheren