Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 41 km

Politie achtervolgt ontsnapte wallaby

Toegevoegd: 18-03-2017, 10.06 uur
Door: Manfred Berrevoets

KOUDEKERKE - De politie heeft gisteren in Koudekerke een ontsnapte wallaby (kleine kangoeroe) achtervolgt. Het dier wist uiteindelijk te ontkomen.


De wallaby was ontsnapt uit zijn verblijf en weggerend richting de begraafplaats. Na een achtervolging te voet kon de politie het dier in een hoek drijven. Maar met een indrukwekkende sprong passeerde hij een motoragent verloor de politie hem uit het oog.

Wie het dier in de omgeving van Koudekerke aantreft kan de politie bellen. Het plan is dan om hem met behulp van de dierenambulance veilig naar zijn eigenaar te brengen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Michelle (20-3-2017 om 00:06)
@Michelle ja leuk he ? Nu gaat er een wallaby dood van de honger of kou weer eens wat anders dan een los gelagen hond of zwerf kat. Leuk he ? dat is weer eens wat anders !
michelle (18-3-2017 om 11:19)
Leuk! Weer eens wat anders!!
Cookie-instellingen beheren