Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dronken man heeft nog celstraf openstaan

Toegevoegd: 22-03-2017, 13.47 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 42-jarige man is dinsdag aangehouden omdat hij voor overlast zorgde in het centrum van Goes. De man had zich beter gedeisd kunnen houden want nadat hij er in eerste instantie met een waarschuwing vanaf kwam bleek hij nog een celstraf open te hebben staan.


Agenten kregen rond 15.30 uur meerdere meldingen dat de man overlast veroorzaakte in de Korte Kerkstraat. De man was volgens de politie duidelijk dronken en sprak op straat mensen aan. Hij vroeg hen om geld. Agenten hebben de man eerst verzocht om weg te gaan maar later is hij toch aangehouden voor openbare dronkenschap en bedelen.

Op het politiebureau bleek dat de man, woonachtig in Den Haag, nog een straf van 14 dagen uit moest zitten. Hij is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (23-3-2017 om 18:00)
Wordt hem ook nog gevraagd wat hij daar dan deed, zo midden op de dag, stomdronken, ver van huis?
Franky (22-3-2017 om 17:29)
Als ik het verhaal goed begrijp is meneer in eerste instantie niet gecontroleerd op straat? Buitenom de signalering is het ook wel handig om te weten of meneer een gevaren classificatie heeft... In ieder geval hij zit binnen.
Cookie-instellingen beheren