Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 171 km

Veel autospiegels vernield Souburg en Vlissingen

Toegevoegd: 26-03-2017, 11.14 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Vannacht is in Oost-Souburg en Vlissingen een groot aantal auto's vernield. In totaal zouden tientallen autospiegels kapot zijn gemaakt. De politie heeft nog niemand aangehouden.


Volgens de politie heeft een getuige omstreeks 05.45 uur iemand zien fietsen met een stok die de spiegels van geparkeerde auto's aan het vernielen was. Kort na deze melding kwamen ook vanaf de andere zijde van het Kanaal door Walcheren meldingen binnen over aangebrachte vernielingen.

Agenten zijn in de buurt naar de man op zoek gegaan maar hebben deze niet meer kunnen traceren. Vermoedelijk is de dader vanuit Middelburg naar Oost-Souburg gekomen. Via de Middelburgsestraat, de Burgemeester Stemerdinglaan, het Koopmansvoetpad en de Kanaalstraat is hij naar het Marnixplein gegaan en vernielde ook daar geparkeerde auto’s.

Er is echter nog niemand opgepakt en de politie is daarom nog op zoek naar andere getuigen. Gedupeerden wordt gevraagd om aangifte te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (27-3-2017 om 10:10)
@vlissinger: Na ook je reacties op de andere berichten van HVZeeland.nl te hebben gelezen, blijkt dat jij overal een oplossing voor hebt of bij alles ingrijpt, we kunnen niet anders dan trots op je zijn.
marnixplein (27-3-2017 om 00:38)
Er hangen zeker 2 camera's bij de draai brug en een getuigen vrij geven de beelden van de dader!!
P van D (26-3-2017 om 20:45)
Snap er niks van hangen al die camera's dan voor de sier in de stad enzo ? Ik zie toch echt meerdere camera's hangen hoor ? En dan zoveel plaatsen waar niemand iets gezien heeft ? Ik zou hem per 'ongeluk' aanrijden en een burger arrest ter plekke uitvoeren.. Je kunt bijvoorbeeld over zijn been rijden en je auto op zijn been laten staan tot de Politie komt ofzo, kan ie ook niet vluchten..............
Vlissinger (26-3-2017 om 17:39)
iemand zien fietsen, snel politie bellen, maar zelf niets doen? ongelooflijk volk leeft hier -_-
Waldorf (26-3-2017 om 15:57)
Eens zien of bij de eerste eigen auto van die soort ettertjes ze dit gedrag nog steeds zo lollig vinden als het hun overkomt ............
Mike (26-3-2017 om 12:11)
En mocht de verdachte gepakt worden, veroordeeld worden, dan met dezelfde stok een plekje opzoeken waar de zon nooit schijnt!
Cookie-instellingen beheren