Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Inbraak bij Chinees restaurant Vlissingen

Toegevoegd: 26-03-2017, 13.40 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Chinees-Indisch restaurant Lon Wah aan de Dreesstraat in Vlissingen is dit weekeinde bezocht door inbrekers. Er is niets gestolen maar wel is een hoop schade ontstaan.


De inbraak werd gepleegd tussen vrijdagavond 21.00 uur en zaterdagochtend 04.00 uur. Om het pand binnen te komen werd een ruit vernield. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden om te achterhalen of mensen in de buurt iets hadden gehoord of gezien. Uit dit onderzoek is informatie naar voren gekomen die nog verder wordt onderzocht.

Een medewerker van het team Forensische Opsporing sporenonderzoek gedaan in en om het bedrijf. De politie roept eventuele getuigen op zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren