Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen beroofd van tas, twee arrestaties

Toegevoegd: 27-03-2017, 09.11 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Middelburgse wijk Griffioen is zondagmiddag een 18-jarige jongen beroofd van zijn rugtas. Twee van de drie daders zijn aangehouden.


De jongen had met de drie belagers afgesproken bij de bushalte aan het Hof van Tange in Middelburg. Vanaf die plek liepen de vier richting de wijk Griffioen. Bij de Abbé de St. Pierrelaan trok één van de drie echter de rugtas van de schouder van het slachtoffer. De Middelburger rende weg, de wijk in.

De jongeman sprak in paniek een vrouw aan. Later heeft de beroofde jongen in de Beneluxlaan ook nog gesproken met een groepje anderen. De politie is op zoek naar zowel de vrouw als de mensen uit het groepje. Zij kunnen zich melden via [email protected].

De politie heeft zondag aan het begin van de avond twee 18-jarige mannen aangehouden als verdachte. De twee werden in hun woningen in Middelburg opgehaald. Ze zijn naar een politiecel in Torentijd gebracht en zitten nog vast. De twee worden vandaag verder gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren