Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 138 km

OM wil 14 maanden cel voor seks met meisje

Toegevoegd: 31-03-2017, 09.10 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie (OM) in Middelburg heeft donderdag tegen de 49-jarige A. V. uit Sluiskil een gevangenisstraf van veertien maanden en het betalen van een dikke 2.300 euro schadevergoeding gevorderd.


V., die in alle toonaarden ontkent, wordt ervan verdacht in 2014 seks te hebben gehad met een toen veertien jarig meisje. Volgens V. zijn alle verklaringen die het meisje heeft afgelegd gebaseerd op leugens. Opvallend was dat hij in de bewuste periode wel intensief Facebookcontact met het meisje gehad zou hebben. Alles bij elkaar ging het om zo'n 70.000 chatberichten die vooral seksuele teksten bevatten tussen.

Ook het uitwisselen van deze berichten wordt door V ontkent. Volgens hem zou het de vriend van het meisje zijn geweest die de vunzige taal bezigde. Hij zou de berichten hebben geschreven op tijden dat hij in de woning van V. was. Een verklaring die door het OM als 'volstrekt ongeloofwaardig ' werd aangemerkt.

Ook omdat het meisje zegt die vriend niet te kennen en niemand in de directe omgeving van V. hem evenmin kent en ook nooit heeft gezien of gehoord. Nog vreemder was het dat de politie zonder resultaat naar de 'vriend' op zoek is geweest en V. vertelde dat hij de vriend onlangs nog in Sluiskil had zien lopen.

Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren