Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Politie vindt vleesmes bij bromfietser

Toegevoegd: 01-04-2017, 16.38 uur
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Vrijdagavond is op de Rooseveltlaan in Axel een bromfietser aangehouden omdat hij een vleesmes bij zich had.


Agenten zagen rond 23.00 uur een bromfiets rijden. Zowel de bestuurder als de bijrijder droegen geen helm. Ze werden op de Rooseveltlaan aan de kant gezet. De 19-jarige bestuurder uit Axel bleek geen rijbewijs te hebben.

De agenten roken een hennepgeur, waarop deze man een klein zakje hennep afgaf. Toen hij werd gefouilleerd, bleek dat hij een vleesmes had verstopt. De man werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Terneuzen gebracht.

Zaterdagmorgen vroeg werd een verklaring van hem opgenomen. Hij deed afstand van het mes. Nadat de bromfietser bekeuringen had gekregen voor het rijden zonder helm en zonder een rijbewijs en het bezit van het vleesmes mocht hij het politiebureau verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren