Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Schade door dronken bestuurder in Goes

Toegevoegd: 02-04-2017, 22.32 uur - Update: 03-04-2017, 13.37 uur
De auto botste op de Violenstraat tegen een woning..
De auto botste op de Violenstraat tegen een woning..
© Foto: Twitter / @wa_GoesOost
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een dronken 28-jarige automobilist uit Kapelle heeft zondagmiddag in Goes de nodige schade aangericht.


Op de Bergweg was de bestuurder rond 17.30 uur betrokken bij een aanrijding waardoor zijn auto forse schade opliep. Vervolgens reed de automobilist tegen het verkeer de Violenstraat in. Hier botste hij tegen een woning. Een andere auto werd onderweg geraakt en liep ook schade op.

Volgens wijkagent Gilian de Visser is het een wonder dat er geen gewonden zijn gevallen. De automobilist is aangehouden en moest blazen. Hij blies 735 ug/l, ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid. De verdachte is na verhoor heengezonden met een proces-verbaal op zak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper; (15-4-2017 om 11:52)
bij alle verzekeringen bekend maken wie dat is, dit soort ASO,s moet men weren uit auto verzekeringen, hierdoor gaan de premies omhoog. En daar naast alle financiële schade tot de laatste cent op hem verhalen, zijn auto in beslag laten nemen tot de schade is betaald. Bumper;
M. (3-4-2017 om 15:16)
Dom, dom, dom bezig
Cookie-instellingen beheren