Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 95 km

Politie lost waarschuwingsschoten na inbraak

Toegevoegd: 03-04-2017, 11.11 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZAAMSLAG - Agenten van de politie hebben aan de Terneuzensestraat in Zaamslag een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een inbraak bij een tankstation.


De politie werd zondagavond rond 23.10 uur gealarmeerd over een inbraak. Meerdere eenheden gingen ter plaatse. Een van de eenheden ziet kort na de inbraak een verdachte auto rijden. Er ontstaat een achtervolging die eindigt op de Vaatrwijk in Axel. Daar gaan drie personen er te voet vandoor. Een van de dienders lost daarop waarschuwingsschoten.

Agenten zetten de omgeving dicht en zijn op zoek gegaan naar de verdachten. Twee hondengeleiders zochten ook mee. Diensthond Bartje vindt uiteindelijk de 40-jarige verdachte in de bosjes op het industrieterrein Vaartwijk. De overige twee inbrekers worden niet meer aangetroffen.

De politie doet verder onderzoek naar de inbraak. Het is nog onduidelijk wat er exact is buit gemaakt. De door de daders achtergelaten auto is in beslag genomen. De verdachte is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren