Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 240 km

Bestuurder ongeval Bruinisse had gedronken

Toegevoegd: 03-04-2017, 11.17 uur
Het ongeval bij Bruinisse zondagmiddag.
Het ongeval bij Bruinisse zondagmiddag.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

BRUINISSE - De bestuurder van de auto die betrokken was bij een eenzijdig ongeval op de Oudendijk in Bruinisse had gedronken. Dit heeft de politie bekend gemaakt.


Zondagmiddag rond 16.00 uur vloog de 40-jarige bestuurder uit Bruinisse met zijn auto uit de bocht en sloeg meerdere malen over de kop. Zijn passagier, een 42-jarige man, raakte ernstig gewond en is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Toen agenten bij de plaats van het ongeluk aankwamen waren brandweerlieden en ambulancepersoneel al aanwezig. De bestuurder werd in de ambulance behandeld aan zijn verwondingen. Hij moest van de dienders een blaastest afleggen. Het bleek dat de man gedronken had.

De uitslag van de blaastest was 860 ug/l, ruim vier maal de toegestane hoeveelheid. De man zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Zijn bijrijder is met de traumahelikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (4-4-2017 om 12:29)
Totaal geen medelijden mee. Als je bewust dronken gaat rijden moet je de consequenties onder ogen zien. Dat risico neem je bewust. Dus opdraaien voor de kosten van de hulpverlening en geen verzekeringswerk. Jammer dat er meestal anderen bij betrokken zijn.
Joke (3-4-2017 om 19:10)
Tja, eerst zit die links in de kreukels, dan weer recht in de kreukels, zit die dus zelf ook in de kreukels door alcohol, het is om er dronken van te worden.
Moeder (3-4-2017 om 17:43)
Vlissinger, er staat vier keer de toegestane hoeveelheid he! Volgens mij zijn twee biertjes toegestaan? Dus hij had er ongeveer 8 op! En dan gaan rijden, gewoon stom!!
Moeder (3-4-2017 om 13:44)
En dat al om 16 uur... Triest... Beterschap, vooral voor de bijrijder... Goed dat het rijbewijs is ingenomen van deze bestuurder, voor hetzelfde geld had hij iemand doodgereden..
Vlissinger (3-4-2017 om 11:56)
Ik heb die blaastesten nog nooit vertrouwd, mensen komen er altijd goed vanaf. Hoe kun je dan zo lomp doen met een paar biertjes op? volgens mij meet dat ding nog niet de helft van de werkelijke waarde in het bloed..
Cookie-instellingen beheren