Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Zeer brandgevaarlijke wietkwekerij in Oosterland

Toegevoegd: 05-04-2017, 10.51 uur - Update: 05-04-2017, 13.51 uur
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - In een woning in Oosterland heeft de politie woensdagochtend een zeer brandgevaarlijke hennepkwekerij aangetroffen.


De in werking zijnde kwekerij werd vanochtend ontdekt in de Burgemeester van der Havestraat tijdens een onderzoek door het hennepteam van de politie. Binnen stonden in totaal 144 wietplanten. De kwekerij is geruimd door een gespecialiseerd bedrijf.

De politie heeft proces-verbaal opgemaakt. De bewoner van het pand is aangehouden. "Hij zit op dit moment nog vast in afwachting van zijn verhoor. De woning betreft een huurwoning, dus buiten het feit dat de bewoner strafrechtelijk vervolgd gaat worden, neemt de woningbouwvereniging ook nog maatregelen tegen de man. Zij tolereren namelijk niet dat er hennepkweek in hun woningen plaatsvindt", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren