Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Inbrekers gepakt in leegstaand zorgcomplex

Toegevoegd: 05-04-2017, 14.04 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft woensdagochtend in Terneuzen twee mannen aangehouden die in een leegstaand zorgcomplex op zoek waren naar koper.


De politie kreeg rond 09.00 uur een melding dat er mogelijk ingebroken werd aan de Churchilllaan. De melding was dat er meerdere mannen zouden rondlopen, terwijl er eigenlijk geen werkzaamheden zouden moeten plaatsvinden op dit moment.

Agenten zijn gaan kijken en troffen in het gebouw twee mannen aan. Zij gaven zelf al aan dat zij niet bevoegd waren om in het gebouw te zijn en dat zij op zoek waren naar koper. De twee, een man van 20 uit Terneuzen en een man van 47 uit Sluiskil, zijn aangehouden en voor verhoor overgebracht naar een politiecel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren