Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 41 km

Meisje (5) overleden na ongeluk Deltaweg Goes

Toegevoegd: 06-04-2017, 12.34 uur
Het meisje zat samen met haar broertje in moeder in een auto die te water raakte.
Het meisje zat samen met haar broertje in moeder in een auto die te water raakte.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - Na het ernstige verkeersongeluk op 1 maart in een bocht van de Deltaweg bij Goes is één van de betrokken kinderen overleden. Dat heeft de politie naar buiten gebracht.


Het 5-jarige meisje zat met haar 2-jarige broertje en 28-jarige moeder in een auto die rond uur te water raakte. De twee kinderen werden gelijk door omstanders en een passerende brandweerman gereanimeerd. Het kindje van 2 jaar kwam kort na de start van de reanimatie bij kennis.

Het 5-jarige kindje is na de reanimatie ook met een eigen hartslag overgebracht naar een ziekenhuis. Het meisje is woensdag alsnog komen te overlijden. Met het 2-jarige broertje van het meisje gaat het volgens de politie naar omstandigheden redelijk goed.

Het politieonderzoek naar de oorzaak van het ongeval is inmiddels afgerond. Uit de analyse van het verkeersongeval is volgens de politie geen exacte oorzaak naar voren gekomen waardoor het ongeval heeft kunnen plaatsvinden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (6-4-2017 om 17:54)
Heel erg triest voor de nabestaanden We leven met jullie mee. Het is een verschrikkelijke bocht. Op zich lijkt hij niet gevaarlijk, maar er zijn al vele ongelukken gebeurd. Zelf zijd ik er maximaal 100 en ik zou graag zien dat de snelheid daar naar 90 a 100 gaat in die bocht.
Moeder (6-4-2017 om 17:21)
Heel veel sterkte voor iedereen. Dit verwacht je niet, nog na ruim 1 maand...
Jolein Zevenbergen (6-4-2017 om 15:24)
Heel veel sterkte aan familie en iedereen die er mee te maken heeft/ had....
Uit Goes (6-4-2017 om 15:10)
Oh wat vreselijk... Lieve betrokkenen/nabestaanden, ik wens jullie heel veel sterkte toe. Een ongeluk zit in zo'n klein hoekje, wat er ook precies gebeurd is... Ik ken jullie niet, maar ik leef met jullie mee! X
Jeroen (6-4-2017 om 14:51)
Wat verschrikkelijk, zo'n jong meisje op zo'n manier aan het einde van haar leven gekomen. Soms zijn dingen zo onbegrijpelijk en kan voor sommige mensen een mooie dag plotseling in een nachtmerrie veranderen. Hopelijk heeft zij niet al te veel geleden. Ik wens haar familie en hun vrienden alle kracht en moed toe om dit verlies te dragen en met de situatie om te leren gaan. Aangezien blijkbaar nog niet duidelijk is hoe het heeft kunnen gebeuren zal men mogelijk ook nog gaan worstelen met een schuldvraag. Hopelijk zullen de mensen in hun omgeving hen blijven steunen, ook na langere tijd. Alle goeds! In warmte.
:( (6-4-2017 om 14:16)
:(
Cookie-instellingen beheren