Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraf vanwege twee mishandelingen

Toegevoegd: 07-04-2017, 16.21 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 28-jarige W. W. uit Borssele, die op 12 maart vorig jaar zijn toenmalige vriendin zou hebben mishandeld is daarvoor vrijdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld.


Mede vanwege een andere bedreiging en mishandeling kreeg hij een celstraf van 25 dagen plus 25 dagen voorwaardelijk opgelegd. Het vonnis was conform de eis. De mishandeling van de ex-vriendin vond plaats in een restaurant in Heinkenszand, waar het slachtoffer samen met vrienden naartoe was gegaan. In het restaurant gooide W. een tas in haar gezicht.

Enkele maanden daarna ging hij onder invloed van drank, gewapend met een mes naar een plaatsgenoot die hem neerbuigend zou hebben behandeld. Dat bezoek - W. werd overigens al snel door zijn vermeende belager herkend - eindigde in een ruzie en W. vertrok.

W. werd eerder al veroordeeld wegens huiselijk geweld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sonja (8-4-2017 om 13:39)
Je kan natuurlijk wachten op de keer, dat deze knaap echt een slachtoffer maakt, deze dolle is na deze keren totaal de weg kwijt, heb niets met America, maar qua straffen zou men hier eens een voorbeeld aan moeten nemen. Geen wonder dat hier steeds meer criminelen wonen, straffen zijn hier een lachertje. Jammer dat er meer uren steken in verbaal opmaken etc., dan de straf die uitgedeeld wordt !
Olivier (7-4-2017 om 21:21)
TBS zou beter passen bij deze duidelijk crimineel en gewelddadig gestoorde randfiguur.
Cookie-instellingen beheren