Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier kilo hennep en fors geldbedrag in auto

Toegevoegd: 08-04-2017, 13.37 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Vrijdagmiddag zijn op de Molendijk bij Nieuwdorp twee mannen uit Utrecht aangehouden nadat in hun voertuig vier kilo hennep is gevonden.


Omstreeks 16.35 uur stuitten surveillanten op de Deltaweg net voor de Zeelandbrug op een verdacht voertuig. Nadat deze enige tijd onopvallend was gevolgd, kreeg de bestuurder op de N62 ter hoogte van de afslag Heinkenszand een volgteken van de agenten. Op de Molendijk bij Nieuwdorp werd het voertuig aan de kant van de weg gezet voor een controle.

In het voertuig bleken twee mannen van 26 en 28 jaar oud uit Utrecht te zitten. Terwijl één van de agenten de papieren van de twee controleerde, inspecteerde zijn collega het voertuig. In de kofferbak werd hierbij een afgedekte tas ontdekt waaruit een penetrante henneplucht kwam. In de tas bleek vier kilo hennep in te zitten.

De beide mannen zijn voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Tijdens het fouilleren van de twee kwamen ook nog een aanzienlijk geldbedrag en een bolletje hasj tevoorschijn. De drugs, het geld, de auto en navigatieapparatuur zijn in beslag genomen.

De mannen wilden geen verklaring afleggen en zijn inmiddels in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren