Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 332 km

Schade bij aanrijdingen N256 en N57

Toegevoegd: 09-04-2017, 17.16 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Tijdens de drukte van het vakantie- recreatieverkeer zijn vanmiddag op de N256 bij Goes en op de N57 bij Serooskerke op Walcheren verkeersongelukken gebeurd.


Rond 14.00 uur botsten op de Deltaweg (N256) twee auto's op elkaar. Eén van de twee voertuigen had een caravan aangekoppeld. Het ongeluk gebeurde vermoedelijk na een inhaalmanoeuvre. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Bij Serooskerke (W) ging het rond 15.00 uur mis ter hoogte van de rotonde bij de kruising met de Wilgenhoekweg - Gapingseweg. Vermoedelijk merkte één van de betrokkenen het afremmende verkeer te laat op. Ook hier bleef het overigens uitsluitend bij materiële schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren