Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 314 km

Onwel geworden automobilist rijdt terras op

Toegevoegd: 09-04-2017, 17.21 uur
Ter plekke ontstond een flinke ravage.
Ter plekke ontstond een flinke ravage.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

AXEL - Een onwel geworden man is vanochtend in Axel met zijn personenauto op een terras gereden. Er raakte niemand gewond.


De automobilist, een 56-jarige man uit de gemeente Terneuzen, kwam vanuit de richting van Drieschouwen en reed richting Axel. De man vloog kort voor 10.00 uur over de rotonde op de kruising Kinderdijk – Kanaalkade.

Via een verhoging belandde hij op het terras van een nabijgelegen horecagelegenheid. De ambulancedienst werd gewaarschuwd maar de man bleek niet gewond te zijn geraakt. Hij verklaarde achter het stuur een black-out te hebben gehad. De man had geen alcohol gedronken.

Volgens de politie ontstond ter plekke een flinke ravage. Onder meer terrasstoelen, een muur en de omheining van het terras liepen schade op. De politie heeft het rijbewijs van de man ingenomen om herhaling te voorkomen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (10-4-2017 om 10:41)
Rijbewjis afpakken, dit soort mensen moeten niet rijden! wat een gek.
Cookie-instellingen beheren