Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

E-biker gewond bij botsing met auto Goes

Toegevoegd: 09-04-2017, 19.59 uur
De fietser is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De fietser is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Op de Kloetingseweg in Goes is zondagmiddag een fietser gewond geraakt bij een aanrijding met een auto.


Het slachtoffer reed op een elektrische fiets en kwam rond 15.45 uur op een rotonde bij de kruising met de Buys Ballotstraat in botsing met een personenauto. De ambulancedienst kwam ter plekke om de fietser te behandelen.

Het slachtoffer is op een vacuümmatras gelegd en per ambulance afgevoerd naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (11-4-2017 om 05:10)
Tja, fietser fout, automobilist fout. Misschien moeten ze beide opletten? Fietsers rijden altijd met oogkleppen en die E-bikes gaan veel te snel. als de fietser zelf zou opletten en minder hard zou rijden had deze zelf kunnen stoppen om dit ongeval te kunnen voorkomen!
Fietser (10-4-2017 om 12:47)
Hoe hard reed de electrische fiets? Bij stand 2of3 , zou hij/zij verantwoordelijk gesteld moeten worden.
Adam (10-4-2017 om 10:04)
Voordat men een dicussie start over e-bikes...op deze rotonde kun je niet erg snel als fietser. Wel heb je daar als automobilist prima overzicht als je voor de rotonde al even kijkt wat er zoals aan verkeer aankomt. Maar een fout kan gebeuren, is voor de bestuurder ook vast enorm schrikken. Hopelijk komt het slachtoffer er zonder blijvende schade vanaf.
Jan (10-4-2017 om 09:06)
Laat ik voorop stellen dat dit een vervelend ongeval is. Wel wil ik opmerken dat ook fietsers vaart zullen moeten minderen als zij een rotonde naderen. Wat ik ervaar is dat deze fietsers met een rotgang over de rotondes racen. Als automobilist kijk je over je schouder en zie je niets maar door de hoge snelheid van de fietsers zijn ze er toch ineens.....
Ja-Ja (10-4-2017 om 08:28)
Wat heeft dat met een E.Bike te maken. Reed de auto op Benzine-Gas-Elekt-Diesel. Schrijf dat ook op. En zeg er dan direct bij wie er Fout was. Maar dat doen jullie niet. Auto was afslaand zoals te zien is op de foto.
Cookie-instellingen beheren