Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerij in woning Biggekerke

Toegevoegd: 10-04-2017, 20.29 uur
De hennepkwekerij in Biggekerke.
De hennepkwekerij in Biggekerke.
© Foto: Wim van der Wielen
Door: Manfred Berrevoets

BIGGEKERKE - De politie heeft maandagmorgen in een woning aan de Schuitvlotstraat in Biggekerke een hennepkwekerij aangetroffen.


De politie kwam de kwekerij rond 10.00 uur op het spoor na een onderzoek. De plantage bestond uit ruim vierhonderd hennepplanten. Er werd niemand gearresteerd. De bewoner zal nog verhoord worden. Er werd ook illegaal stroom afgetapt. Een medewerker van elektriciteitsbedrijf Enduris stelde vast dat op een gevaarlijke manier buitenom de meter stroom werd afgenomen.

Nadat de stroom was uitgeschakeld, heeft de politie in overleg met de Officier van Justitie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf. Daarbij zijn het kweekmateriaal en de planten vernietigd. Enduris zal nog aangifte doen vanwege de diefstal van de stroom.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (12-4-2017 om 07:13)
dagelijks les je een hennepkwekerij ontdekt en elektrische gevaarlijk aangesloten buiten om wat lees je weinig van de gevolgen als straf die hier voor word gegeven.
Cookie-instellingen beheren