Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Felle brand op eiland bij Arnemuiden

Toegevoegd: 10-04-2017, 21.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - Op een eilandje in het kanaal bij de Keetweg in Arnemuiden heeft vanavond een felle brand gewoed.


De brand werd rond 21.00 uur ontdekt. Er zijn twee blusvoertuigen uitgerukt maar die konden niet in de buurt van het eiland komen. De brandweer laat het gebouwtje daarom uitbranden. Voor de omgeving levert het geen gevaar op. Het lijkt er ook niet op dat er mensen op het eiland aanwezig zijn, zegt de Veiligheidsregio.

Het is niet de eerste keer dat er brand uitbreekt op het eiland. Op 31 januari van dit jaar moest de brandweer ook al in actie komen voor een brand.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ouder (11-4-2017 om 00:41)
Nu heeft de gemeente z'n zin! Geen leuke plaatsen waar de jeugd zich kan vermaken....zwembad weg....eilandje verbieden maar alternatieven voor de jeugd Homaar dan is er niemand thuis want regel dit en regel dat! Er is gewoon niks voor de jeugd van 15 tot 18 jaar! En thuis op de bank Blijven zitten ook nog niet genoemd
Ennenenne (10-4-2017 om 22:43)
De protest acties tegen het sluiten van het zwembad nemen wel ernstige vormen aan op deze manier!! Een heel eiland plat branden en wat te denken van de hinder voor het scheepvaart verkeer in de haven van Arnemuiden....Jammer hoor
Cookie-instellingen beheren