Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk N57 Middelburg

Toegevoegd: 13-04-2017, 09.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een eenzijdig ongeluk op de N57 ter hoogte van Middelburg is vanmorgen iemand gewond geraakt.


Rond 07.45 uur raakte een bestuurder van een bestelauto van de weg en kwam in de sloot langs tot stilstand. Omdat de bestuurder mogelijk niet zelfstandig uit de auto kon komen werd er naast een ambulance ook de brandweer opgeroepen.

De gewonde bestuurder is met onbekend letsel per ambulancen naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept. Door het ongeval is het verkeer over één rijbaan geleid wat voor een file zorgde.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onbekende (13-4-2017 om 19:11)
Ook link met risico op aanval auto gaan te rijden,
Bekende (13-4-2017 om 18:26)
Helaas Rick, meneer heeft een epeleptische aanval gekregen. Niet oordelen zonder kennis. Pipo
Rick (13-4-2017 om 10:07)
Het merendeel van de eenzijdige ongevallen wordt tegenwoordig veroorzaakt door het gebruik van de heilige smartphone!! Het zou helpen om de rijdende medemens hiervan bewust te maken door in de berichtgeving dit als oorzaak van een ongeval te vermelden!!
Cookie-instellingen beheren