Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen aangehouden wegens vernielen invalidenwagen

Toegevoegd: 12-07-2006, 07.55 uur
Door: Politie Zeeland

ZIERIKZEE - In een gebouw aan de Jannewekken in Zierikzee is zondagavond rond 20.25 uur een 12-jarige jongen uit Zierikzee betrapt op het vernielen van een invalidenwagen.

De jongen werd door bewoners in de kraag gevat en binnen in het gebouw gezet, in afwachting van de politie. De jongen had, met een paar vriendjes, gespeeld met de afstandsbediening van een invalidenkarretje en zij waren in het karretje gaan rijden.

Omdat de jongens de rem van de wagen niet konden vinden zijn zij een paar keer tegen een muur aangereden. Hier kon het wagentje natuurlijk niet tegen en de voorkant van de invalidenkar beschadigde behoorlijk. Een schadebedrag is nog niet bekend.

De jongen is overgebracht naar het politiebureau. De vriendjes die, met hem, schuldig zijn aan de vernieling, zijn nog niet aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren