Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 279 km

Slachtoffers Koudekerke mogelijk uit Middelburg

Toegevoegd: 13-04-2017, 19.31 uur
De politie doet onderzoek in Koudekerke.
De politie doet onderzoek in Koudekerke.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

KOUDEKERKE - De identiteit van de twee doden in Koudekerke heeft de politie nog niet bekend gemaakt, wel dat het mogelijk gaat om een man en een vrouw uit Middelburg.


Agenten vonden de twee dode mensen van morgen in een bosperceel aan de Verlengde Dishoekseweg. Beide zijn door geweld om het leven gekomen. De politie is bezig met een groot onderzoek naar de doodsoorzaak van het duo en hun definitieve identiteit.

Forensische medewerkers zijn al de hele dag bezig met een sporenonderzoek. Dit onderzoek duurt nog zeker tot middernacht. Zodra dit forensische onderzoek het toelaat worden de lichamen naar een mortuarium gebracht. Nadien zullen nog secties worden verricht.

Tijdens het politieonderzoek rees het vermoeden dat de man en de vrouw afkomstig zijn uit Middelburg. Tijdens het verloop van het onderzoek zal definitief moeten worden vastgesteld of dit vermoeden juist is. Ook werd een blauwe personenauto van het merk Mercedes aangetroffen. Verder vraagt de politie mensen die iets gezien hebben contact op te nemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (16-4-2017 om 18:11)
Bericht las ik gelaten tot dat ik besefte dat het om mensen uit Middelburg ging
adrie (14-4-2017 om 20:36)
gelukkig hebben ze de kinderen laten leven en niet mee de dood ingenomen
Cookie-instellingen beheren