Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer Tholen op zoek naar duikers

Toegevoegd: 15-04-2017, 20.16 uur
De open dag bij de brandweer in Tholen.
De open dag bij de brandweer in Tholen.
© Foto: 112Markiezaten
Door: Manfred Berrevoets & 112Markiezaten

THOLEN - Vandaag stonden de deuren van de brandweerkazerne in Tholen wijd open voor het publiek. Omdat de duikploeg van Tholen opzoek is naar extra duikers had de brandweer een open dag georganiseerd.


Tijdens de open dag kon iedereen kennis maken met wat de brandweer allemaal doet. De gehele dag door waren er demonstraties van brandweerduikers in een speciale container vol met water. De kinderen konden via een speciale koptelefoon praten met de duiker onderwater.

In de middag gaf de brandweer samen met de ambulancedienst een demonstratie waarbij een slachtoffer uit een auto geknipt moest worden. De brandweer verwijderde de deuren en het dak van de auto om zo het slachtoffer te bevrijden. Volgens de brandweer was het een mooie en een geslaagde dag.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren