Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 44 km

Pakketten met drugs op Zeeuwse stranden

Toegevoegd: 16-04-2017, 12.31 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Op de Zeeuwse stranden zijn in de nacht naar zondag en op zondagochtend verschillende pakketten met drugs aangespoeld. De politie is een onderzoek gestart.


De pakketten werden aangetroffen langs de hele Zeeuwse kust, van Schouwen-Duiveland tot aan Zeeuws-Vlaanderen. De politie geeft verder geen bijzonderheden over de vindplaatsen en het aantal pakketten. Over de inhoud van de pakketten wil en kan de politie ook niets zeggen. Wel wordt ervan uitgegaan dat er cocaïne in zit.

De politie waarschuwt mensen die zo'n pakket vinden om er af te blijven en de politie te bellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (17-4-2017 om 07:18)
Er zal wel wat gebeurd zijn waardoor de zakken in water zijn gekomen ik weet zeker dat er in de, nachten veel meer gebeurd in de drugs handel op de Westerschelde
Vlissinger (16-4-2017 om 19:03)
mooi zakcentje als je dat vindt!!
boy (16-4-2017 om 13:56)
hup hup naar t strand nu!! Gratis coke!! Hoe dom is de politie...
Cookie-instellingen beheren