Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vastgebonden hond achtergelaten op strand

Toegevoegd: 17-04-2017, 12.25 uur
De aangetroffen hond.
De aangetroffen hond.
© Foto: Twitter / wa_Schouwen01
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - De politie probeert uit te zoeken wie op een strand op Schouwen-Duiveland een hond heeft vastgebonden en achtergelaten.


De viervoeter, een Nova Scotia duck tolling retriever , kortweg toller, werd aangetroffen op het strand tussen Burgh-Haamstede en Renesse.

De politie heeft het dier bevrijd en door de dierenambulance overgebracht naar het asiel in Zierikzee. Het chipnummer van de hond stond niet geregistreerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (17-4-2017 om 14:37)
Hoe erg het ook is het is beter voor het dier ,want ze zullen er niet goed voor gezorgd hebben,nu hoop ik dat hij een liefdevol huis krijgt,en beslist niet terug naar de eigenaar die hoort geen dieren te hebben!!
Roelof (17-4-2017 om 13:54)
de eigenaren ook aan hun nek vastbinden aan een paal op het strand, aan een paal die onder water komt te staan bij vloed. dergelijke beesten hebben geen rechten.
Jan (17-4-2017 om 13:45)
De hond is beter af zo. Zielig dat hij zo is achtergelaten. Wel vind ik dat dit soort hondenbezitters geen dieren waard zijn.
Renata (17-4-2017 om 13:20)
En als het tuig gevonden wordt is het ook nog goed mogelijk dat het dier terug gegeven wordt.
Siem (17-4-2017 om 13:06)
Wat misselijk de persoon die dit gedaan heeft maar een keer met touwtje aan paalhoofd vastzetten met opkomend water. Zeer laag gedrag
Cookie-instellingen beheren