Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Geen nieuwe drugspakketten gevonden

Toegevoegd: 17-04-2017, 13.59 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Er zijn vandaag nog geen nieuwe pakketten met drugs aangespoeld op de Zeeuwse stranden. Dat zegt de politie.


In de nacht van zaterdag op zondag en zondagochtend was dat wel het geval. Langs de gehele Zeeuwse kust, dus van Zeeuws-Vlaanderen tot Schouwen-Duiveland werden pakketten aangetroffen. De politie stelde samen met de douane een onderzoek in en riep mensen op die nog pakketten aantroffen om te bellen met het alarmnummer 112.

Zondag spoelden in de Groningse Eemshaven ook pakketten met drugs aan. Of er een verband bestaat met de Zeeuwse pakketten is niet duidelijk. Aan de kust van Zuid- en Noord-Holland en Friesland zijn voor zover bekend geen pakketten aangetroffen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (17-4-2017 om 14:10)
Geen nieuwe paketten aangespoeld? Dat verbaasd me niets. Sinds de politie het oproepje plaatste zijn de criminelen ijlings naar het strand gegaan en hebben alles meegenomen. Bravo voor de politie
Cookie-instellingen beheren