Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Bestuurder Terneuzen is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 17-04-2017, 14.05 uur
Er ontstond flink wat schade.
Er ontstond flink wat schade.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De man die maandagochtend met zijn auto de shop bij een Terneuzens tankstation inreed, heeft zijn rijbewijs moeten inleveren. Dat zegt de politie.


De automobilist, een 57-jarige Terneuzenaar, reed rond 08.50 uur over de Guido Gezellestraat. Hij kwam hier in botsing met een andere personenauto en reed vervolgens tegen de pui van de tankshop. Er raakte niemand gewond maar er ontstond wel een hoop schade.

De auto van de 57-jarige man is in beslag genomen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De Officier van Justitie bepaalt later wanneer de man zijn rijbewijs terugkrijgt. De man is aangemeld voor een educatieve maatregel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (14-5-2017 om 12:24)
Nog even en hij kan op voor ze scootmobiel
Michel (17-4-2017 om 19:19)
Als je op je 57 jaar nog aangemeld moet worden. Dan is het verstand van deze persoon ver te zoeken.
Cookie-instellingen beheren