Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Dronken vrouw rijdt 3x tegen dezelfde auto aan

Toegevoegd: 18-04-2017, 08.38 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - Een dronken vrouw uit België heeft maandagavond in Clinge met haar voertuig tot drie keer toe tegen dezelfde auto aangereden. Haar rijbewijs is ingenomen.


Een getuige meldde rond 20.30 uur dat de vrouw na een cafébezoek in haar auto was gestapt. Ze zou extreem veel gedronken hebben. Nadat ze tot drie keer toe tegen dezelfde auto aan was gereden, pakten omstanders haar autosleutel af. De vrouw achtte zichzelf echter nog steeds in staat om naar huis te rijden dus vroeg de melder of de politie ter plekke wilde komen.

Bij de Tiberghienweg troffen agenten vervolgens een beschadigde personenauto aan. Rondom de vrouw stonden wat cafébezoekers. Een blaastest bevestigde dat de vrouw inderdaad gedronken had. Uit de ademanalyse die ze even later op het politiebureau moest doen kwam naar voren dat ze ruim vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd.

Het rijbewijs van de 60-jarige vrouw uit Sint Niklaas is afgenomen. De Officier van Justitie bepaalt later wanneer zij het document weer terug krijgt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (18-4-2017 om 13:19)
Bert, dat is in de Verenigde Staten geprobeerd. Prohibition heette dat. Heeft weinig geholpen, alcohol was nog steeds overal te koop. De Mafia, echter, is er schatrijk door geworden...
Bert (18-4-2017 om 09:34)
en de café houder verdiende er lekker aan. beter dat soort drankverslaafden hokken gelijk sluiten.
Peter de Quaack (18-4-2017 om 09:15)
En weer is het een Belg. En zo meteen beginnen mensen het recht te praten maar met alle respect, België heeft volgens de statistieken van de EU op 1 Miljoen mensen de meeste drank rijders. Dat is een schandalige score voor een land wat meent se hoofdstad van se EU te zijn.
Gose (18-4-2017 om 09:10)
Gelukkig reed ze 3x tegen dezelfde auto, voor het zelfde geld rijdt ze 3 mensen aan! Dom figuur!
Cookie-instellingen beheren