Zoeken met Google:

Auto's beschadigd door brandstichting Middelburg

Toegevoegd: 18-04-2017, 08.58 uur

MIDDELBURG - In Middelburg zijn maandagavond laat twee personenauto's beschadigd geraakt door brand. Vermoedelijk was er sprake van brandstichting.

De brand woedde bij de Meanderlaan en werd rond 23.35 uur ontdekt. Vrijwilligers van de brandweerpost aan de Torenweg kwamen ter plekke om te blussen. De brand sloeg over naar een tweede auto en de brandweer had de brand tegen middernacht geblust.

De eigenaar van de auto waarin de brand ontstond heeft aangifte gedaan van brandstichting. Van de eigenaar van de tweede auto moet nog een aangifte worden opgenomen. Beide auto’s zijn weggesleept door een takelbedrijf.

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.