Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Pinpasdief Kamperland meldt zich bij politie

Toegevoegd: 20-04-2017, 14.09 uur
Een 31-jarige man uit Den Haag heeft zich gemeld als verdachte.
Een 31-jarige man uit Den Haag heeft zich gemeld als verdachte.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - De man die begin dit jaar in Kamperland een pinpas buitmaakte en vervolgens werd vastgelegd op bewakingsbeelden heeft zich bij de politie gemeld.


De man werd gefilmd nadat op dinsdag 24 januari tussen 23.00 en 23.00 uur een woning aan de Knotwilgendreef was bezocht door een insluiper. Uit een handtas werd een portemonnee gehaald en met een pinpas uit die portefeuille werd uren later een pintransactie gedaan. Dat gebeurde bij een geldautomaat aan de Ruiterplaatweg in het dorp. 

De politie verspreidde vorige week via Opsporing Verzocht een foto van de man, gemaakt door de bewakingscamera bij de pinautomaat. Na de uitzending kwamen ook 7 tips binnen. Hierbij werden ook de namen van mogelijke verdachten genoemd. Naar aanleiding van de tv-uitzending heeft zich echter ook een 31-jarige man uit Den Haag gemeld. Hij heeft een bekennende verklaring afgelegd en is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mike (20-4-2017 om 14:31)
hopla! zo zie je maar.. zet al het filmmateriaal maar online.. moeten ze maar van andermans spullen afblijven.. BUCHT!
Cookie-instellingen beheren