Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 279 km

Jongen flink toegetakeld in Middelburg

Toegevoegd: 21-04-2017, 14.25 uur - Update: 21-04-2017, 15.45 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Afgelopen zaterdag is in Middelburg een 14-jarige jongen mishandeld. Volgens de jongen werd hij vanuit het niets aangevallen. De moeder van het slachtoffer heeft het verhaal over de mishandeling op Facebook geplaatst.


Het Vlissingse slachtoffer bevond zich bij het fietspad naast de parkeerplaats van de Albert Heijn-supermarkt aan de Pottenbakkerssingel. Rond 16.25 uur gaf een man de jongen plotseling drie rake klappen in het gezicht. De jongen kreeg nadien veertien hechtingen.

Volgens het slachtoffer was de dader een man van 15 tot 20 jaar oud. Hij was circa 1.75 meter lang. Hij had een opvallend bleke huid, droeg geen bril en had zich geschoren. De man had een jas aan tot op zijn heupen. De jas was voorzien van een capuchon. De dader droeg deze op zijn hoofd. De man had verder een grijze joggingbroek aan.

Mensen met tips worden gevraagd de politie te bellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
papillon (21-4-2017 om 15:55)
Wat een verschrikkelijke laffe daad om deze jongen zo te mishandelen, wie heeft dit gedaan, zijn er camerabeelden, zijn er getuigen????? Politie doe je werk en geef deze zaak voorrang. Als vader, broer, vriend, familie van deze jongen, rust niet tot je deze gek te pakken krijgt, en vanuit Goes heel veel sterkte toegewenst hoor, Papillon
Cookie-instellingen beheren