Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 28 km

Minderjarige in het bezit van drugs opgepakt

Toegevoegd: 21-04-2017, 20.48 uur
Bij de jongen werden hasj en wiet aangetroffen. Bij de jongen werden hasj en wiet aangetroffen.
Bij de jongen werden hasj en wiet aangetroffen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - De politie heeft donderdag in Oostburg een minderjarige jongen aangehouden die in het bezit was van drugs.


De knul had volgens de politie hasj en wiet in zijn bezit. In zijn kleding vond de politie op diverse plekken contant geld. De politie heeft de drugs en het geld in beslag genomen.

De politie waarschuwt dat overmatig gebruik van softdrugs op de langere termijn bij minderjarigen ernstige hersenbeschadigingen op kan leveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mikel (22-6-2017 om 04:40)
sta ik niet van te kijken.als je als oudere eens flink uit de bocht wil springen door een pil of speed moet je op zoek gaan naar zestien jarige die kunnen dat regelen voor je..
vlissingse (23-4-2017 om 01:14)
Als ze die controle nou eens doen op de bloemenlaan vlissingen, dan zouden ze meerdere jongeren pakken, want die dealers laten daar steeds een paar jongeren voor hun werken en zelf zitten ze in de auto te wachten, niet normaal
wim (22-4-2017 om 07:28)
Een minderjarige jongen met drugs en geld op zak wat gelukkig is ingeleverd door politie hoe is nou zoiets mogelijk om zon jongen aan zoveel geld komt, hij zal toch ook wel ouders of families hebben die dat zou kunnen weten en wat moet er nu van zon jongen
zeeuw (21-4-2017 om 21:27)
dat zit er al vroeg in en waar zijn de ouders
Marley (21-4-2017 om 21:20)
Die was dus gewoon aan het dealen, waarom staat dat er niet gewoon ? omdat kinderen beschermd moeten worden en andere straffen ? En dat is dan juist de reden dat dat soort kinderen gedwongen of niet gaan dealen, omdat ze toch niet veel straf zullen krijgen en daarmee creëert de overheid zelf het gat in de markt waar kinderen de slachtoffers van zijn, om ze te beschermen zeggen ze dan... koppel er nog een kunstmatig hoog gehouden werkloosheid en armoede aan en het haagse recept is gaar. Bravo kabinet rutte en meelopers, en niet te vergeten de balkenende kabinetten met hun "betere" gedoogbeleid.
Cookie-instellingen beheren