Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 122 km

Vlissingse inbreker op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 23-04-2017, 15.00 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een woning aan de Menno van Coehoorngracht in Vlissingen is zondagochtend een vermoedelijke inbreker aangehouden.


De politiemeldkamer kreeg rond 02.20 uur een melding van de bewoner het huis dat bij hem thuis vermoedelijk werd ingebroken. Enkele politie-eenheden gingen met spoed naar de woning. Agenten zagen vervolgens een man uit de achtertuin van een woning komen.|

De man werd aangehouden. Het bleek te gaan om een 43-jarige Vlissinger. Hij is naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. In de tuin werd een breekijzer gevonden. De politie constateerde dat was geprobeerd om de deuren van de woning open te breken.

De man zal vandaag worden gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren