Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Politie zoekt winkeldief gouden sieraden

Toegevoegd: 24-04-2017, 14.49 uur
De winkeldief op de bewakingsbeelden.
De winkeldief op de bewakingsbeelden.
© Foto: Politie
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar een brutale winkeldief die op 14 oktober 2016 rond 10.10 uur bij juwelier Wijffels aan de Noordstraat in Terneuzen gouden sieraden heeft gestolen.


De man wordt te woord gestaan door een medewerkster en vraagt informatie over diverse gouden sieraden. Hij gedraagt zich zenuwachtig. Dat is een reden voor de winkelmedewerkster om haar sieraden extra in de gaten te houden. Na tien minuten verlaat de man de zaak weer zonder een aankoop te doen. In de tussentijd heeft hij echter wel kans gezien om een drietal gouden sieraden, ter waarde van ongeveer 3.000 euro, mee te nemen.

De dief is een kale blanke man van ongeveer vijftig jaar oud. Hij ziet er verzorgd uit en spreekt accentloos Nederlands. Hij draagt een lichtkleurige trui met horizontale strepen erop en een spijkerbroek. Op de beelden lijkt het of de man in de gaten heeft dat hij gefilmd wordt, want hij probeert zijn gezicht te bedekken. Ondanks dat hoopt de politie toch dat er iemand is die de man herkent. Mensen die informatie hebben kunnen bellen met 0800-6070.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren