Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Opgehangen persoon in bos blijkt bord van soldaat

Toegevoegd: 24-04-2017, 16.42 uur
Het bord bij het bos in Ritthem.
Het bord bij het bos in Ritthem.
© Foto: Facebook / Politieteam Walcheren
Door: Manfred Berrevoets

RITTHEM - Een aantal jongeren uit Vlissingen deden dit weekend een bizarre ontdekking. Op een foto van het Ritthemse bos leek het net alsof iemand zich had opgehangen, maar het bleek allemaal minder erg dan ze dachten.


De jongeren kwamen met de foto naar het politiebureau. De politie is vervolgens met de groep meegegaan naar de plek waar de foto is gemaakt. Volgens de politie had het Ritthemse bos had iets spookachtig. Er was geen straatverlichting aanwezig en als je met de zaklamp scheen zag je de ogen van schapen die daar liepen oplichten, schrijft de politie op Facebook.

Een van de jongeren wees de plaats aan waar het slachtoffer zou hangen. Dit was aan de overkant van een meertje. De politie zag ook een gestalte van een persoon en het leek er daadwerkelijk op dat er iemand zelfmoord had gepleegd.

Toen agenten dichterbij kwamen bleek het gelukkig loos alarm. Het betrof een bord van een soldaat dat er pas was neergezet. Omdat er nog meer meldingen bij de politie zijn binnengekomen is het bord verwijderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren