Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 129 km

Gokkasten en kassa opengebroken bij inbraak

Toegevoegd: 25-04-2017, 11.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak in horecagelegenheid Area 52 aan de Nieuwstraat in Terneuzen. Zaterdag werd er tussen 03.30 en 21.00 uur ingebroken in het pand.


De daders zijn vermoedelijk via de achterzijde binnengedrongen. Volgens de politie zijn er gokkasten en een kassa opengebroken. Vervolgens zijn deze overgoten met bleek. De daders zijn ervan doorgegaan met geld. Ook zijn er flessen drank gestolen. Dit betroffen flessen whisky van het merk Jack Daniels, Red Label en Black Label.

De politie roep mensen op die iets verdachts gezien hebben zich te melden. Dit kunnen de flessen drank zijn maar ook mensen die vlekken van bleek op hun kleding hadden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
inwoner zeeland (26-4-2017 om 08:32)
Triest...
Cookie-instellingen beheren