Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mishandelaar aangehouden in Aardenburg

Toegevoegd: 17-07-2006, 21.09 uur
Door: Politie Zeeland

AARDENBURG - Omstreeks 15.00 uur zaterdagmiddag is in Aardenburg, ter hoogte van een horecagelegenheid, een 28-jarige man uit Sluis aangehouden.

De man stond op het terras en werd vriendelijk verzocht het terras te verlaten, vanwege een eerder vervelend voorval waar hij bij betrokken was geweest. Hierop zette de man zijn fiets weg, haalde zijn zakken leeg en gaf de uitbater van het cafe een vuistslag tegen zijn lip en begon “op de man in te slaan”.

Hierdoor raakte de man licht gewond aan zijn gezicht en zijn kleding scheurde. De man heeft de 28-jarige op de grond weten te werken en hierna is, met hulp van enkele getuigen, de verdachte verwijderd. De Zeeuwse politie werd in kennis gesteld van het voorval en zij is op zoek gegaan naar de man.

Hij werd aangetroffen, is aangehouden en op het bureau verhoord. In de versie van de verdachte was het verhaal precies andersom, maar omdat er verschillende getuigenverklaringen waren opgenomen die overeenkwamen met het verhaal van de uitbater van de horecagelegenheid, is proces verbaal tegen de 28-jarige man opgemaakt.

Hij mag zich binnen afzienbare tijd voor een rechter verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren