Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto bijna te water oprit A58 Nieuwland

Toegevoegd: 25-04-2017, 14.24 uur
Het ongeval bij Nieuw- en Sint Joosland. Het ongeval bij Nieuw- en Sint Joosland.
Het ongeval bij Nieuw- en Sint Joosland.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een automobilist is dinsdagmiddag met zijn auto uit de bocht gevlogen bij Nieuw- en Sint Joosland.


Het eenzijdige ongeval vond rond 13.15 uur plaats op de oprit van de N57 naar de A58 in de richting van Goes. Over de toedracht van het ongeval is niks bekend.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weer op de kant getakeld. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
brutus (27-4-2017 om 20:09)
Waarschijnlijk vangnetten loes maar ja dat zal ook niet helpen want dan gaan ze er waanschijnlijk met 100 km per uur door heen.
Zeeuwse (26-4-2017 om 13:21)
Is goed afgelopen voor de bestuurder, kan ook anders hè. Enne... wie rijdt er nooit te hard? Ook in een bocht of naast een waterplas. Of wie doet er nooit dingen die gevaarlijk (kunnen) zijn? We schrikken ervan, zoeken oorzaken, maar uiteindelijk zijn ongelukken altijd onvoorziene gebeurtenissen op het verkeerde moment en de verkeerde plaats. En werd het leven van de bestuurder in dit geval nog gespaard. Sterkte!
Rick (26-4-2017 om 09:35)
Valt niet mee om de maximaal verantwoorde snelheid in te schatten waarmee je de bocht nog kunt halen..... Er zijn natuurlijk altijd chauffeurs die beter kunnen rijden dan de rest die denken wel dit inzicht te hebben........ En Janus, al leggen ze spijkerbedden langs de weg in de bochten: als je normaal rijdt raak je niet van de weg af!
@janus (26-4-2017 om 06:17)
Diep is het daar niet, tot kniehoogte ongeveer. Maar het is niet de eerste die op deze toerit er af schuift
Jose (25-4-2017 om 22:55)
Als je, bij normale weer omstandigheden die bocht met 60km ingaat gebeurt er helemaal niets en kom je normaal de A58 op. Dan nog even opletten met invoegen. Ik ervaar vaak dat auto's voor mij met zeker 80 km die bocht ingaan en dan snoei hard moeten remmen om de bocht door te kunnen komen. Vraag me steeds af waarom? Stoer, tijd winst? Allemaal onzin. 5 seconden eerder op de snelweg. Dat schiet op.Ik vind dat het water daar gewoon moet blijven. Gewoon minder hard rijden daar. Voor deze bestuurder is het goed afgelopen. Misschien iets van geleerd.
Pipo (25-4-2017 om 21:57)
Kombochten van maken! Dit is vragen om ongelukken.
Cookie-instellingen beheren