Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 30 km

Ravage in Arnemuiden door onbekende automobilist

Toegevoegd: 26-04-2017, 09.43 uur
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - Woensdagochtend tegen 02.00 uur schudde een onbekende automobilist in de Spoorstraat in Arnemuiden de buurt wakker door een aanrijding. Er was forse schade aan de auto en de airbags waren afgegaan.


Er was een harde klap te horen en bewoners meldden het ongeval bij de politie. Er zat niemand meer in de auto. Agenten vonden lege en volle flesjes bier in en rond de auto en zagen dat een onbekende bestuurder in de Spoorstraat meerdere grijze afvalcontainers omver had gereden, waardoor het huisvuil over straat lag. Ook raakte de auto een lantarenpaal waarvan de lamp op de grond was gevallen.

De auto raakte de stoep voor het tot stilstand kwam. Het rechtervoorwiel van het voertuig stond schuin in de kast en de aandrijfas en draagarm waren afgebroken. De politie stelde met de politiehond nog een buurtonderzoek in, maar er werd niemand gevonden.

De eigenaar van de auto verbleef in het buitenland en werd op de hoogte gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren