Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hardrijders op de bon in Sluiskil

Toegevoegd: 26-04-2017, 11.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een snelheidscontrole in Sluiskil zijn dinsdag 276 bestuurders bekeurd. In totaal passeerden 2.257 automobilisten de flitser op de N252.


De automobilisten die op de bon geslingerd werden reden binnen de bebouwde kom allemaal harder dan de toegestane snelheid van 50 kilometer per uur.

Eén van hen reed zelfs met 123 kilometer per uur langs de flitser.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fero (27-4-2017 om 21:51)
Ik bezorg veel in sluiskil ik hoop nie dat ik zo hard gereden heb maar vrees van wel
wim (27-4-2017 om 19:22)
Dat is een goede vangst die te hard reden in de bebouwde kom ruim 8 % waarvan er een zelfs ruim 120 km reed, dat is natuurlijk echt gevaarlijk op een weg waar 50 km mag word gereden dan vraag je er om wat gebeurd is om problemen
Mario Balnikker (27-4-2017 om 08:25)
Goeie zaak, binnen de bebouwde kom is gewoon gevaarlijk, helaas controleren ze heel weinig binnen de bebouwde kom en als ze het doen dan meestal op locaties waar het niet gevaarlijk is en de weg erg breed is wat "uitlokt' tot harder rijden. Ik hoop dat ze binnenkort ook de smartphone misbruikers eens elektronisch kunnen aanpakken, dan is gelijk het begrotingstekort opgelost en is het een stuk veiliger op de weg.
Cookie-instellingen beheren