Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
86 files van totaal 348 km

Dronken automobilist slingert over A58

Toegevoegd: 30-04-2017, 19.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Zaterdagmiddag is een 40-jarige man uit Zwijndrecht op de A58 ter hoogte van Rilland aangehouden omdat hij met teveel drank op achter het stuur zit.


Agenten werden omstreeks 16.50 uur door de meldkamer op pad gestuurd nadat er een melding is binnen gekomen over een dronken automobilist. De melder vertelt dat de bestuurder al drinkend de hele breedte van de weg nodig heeft om vooruit te komen.

Al snel wordt het gevaarlijk langzaam rijdende voertuig gevonden. De verdachte wordt voor een ademanalyse naar het bureau in Kruiningen gebracht. Daaruit blijkt dat hij bijna vijf maal (= 1085 ug/l) de alcohollimiet heeft overschreden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

De man zal zich in september voor de rechter moeten verantwoorden. Met een dagvaarding op zak mocht hij zonder auto weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (1-5-2017 om 13:23)
Gelukkig is hij aangehouden, ik reed er vlak voor en had nog net iets meer op, gelukkig viel ik niet meer op door hem!
Rob (1-5-2017 om 07:38)
In september pas voor de rechter. In wat voor een land leven we toch! Wat gaat deze meneer in de tussentijd doen? Stoppen met drinken, nee natuurlijk niet en wellicht stapt hij binnenkort gewoon weer dronken achter het stuur en rijdt hij iemand een keer het ziekenhuis in of erger dood!
Adje (1-5-2017 om 05:02)
Rijbewijs nooit meer teruggeven en en forse boete, levensgevaarlijk.
Cookie-instellingen beheren