Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

KNRM helpt vastgelopen zeiljacht

Toegevoegd: 30-04-2017, 19.54 uur
Door: Manfred Berrevoets

VEERE - De KNRM van Veere heeft vanmiddag hulp geboden aan drie watersporters met problemen.


De redders werden rond 13.30 uur opgepiept voor een zeiljacht dat aan de grond zat. Ter plaatse bleek dat het ging om een kajuitjacht. Deze is vervolgens door de reddingsboot losgetrokken.

Vervolgens werd er hulp geboden aan een open zeilbootje met vier personen aan boord. Deze boot was door motorpech op de kant bij Geersdijk terecht gekomen. Tenslotte werd er een kajuitjacht met roer- en motorpech vanuit de haven van Geersdijk naar Kortgene gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
poema (30-4-2017 om 22:01)
Watersporters ga voorbereid het water op!! Sommige dingen kunnen natuurlijk gebeuren maar motorproblemen en ook een roerprobleem is toch iets te veel. Houd ook rekening met het weer, vandaag erg veel wind. Vorig jaar kwam ik ook langs een zeiljacht dat was vastgelopen en de bemanning gillen/roepen en doen. Rustig doorgevaren want er was niets aan de hand. Vijf min. later waren ze al los. Stap dus even in het water en duw je schip eraf, i.p.v. gelijk een ander lastig te vallen. KNRM, jullie doen goed werk !!
Cookie-instellingen beheren