Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 38 km

Politie Zeeuws-Vlaanderen hield 9 mensen aan

Toegevoegd: 01-05-2017, 16.07 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft afgelopen week in Zeeuws-Vlaanderen 9 personen aangehouden. Dat gebeurde met name voor diefstallen. In de gemeente Sluis werden drie personen aangehouden voor winkeldiefstal, een vierde werd in Axel aangehouden voor koperdiefstal.


Het politieteam Zeeuws-Vlaanderen deelde vanmiddag een overzicht met arrestaties via Facebook. In het overzicht is ook te zien dat in IJzendijke iemand werd aangehouden voor agressief en onveilig rijgedrag en dat in Axel een arrestatie werd verricht vanwege belediging.

In Terneuzen vond een arrestatie plaats vanwege belediging. In Hulst waren nog aanhoudingen vanwege het overtreden van de identificatieplicht en ook werd iemand opgepakt vanwege het bezit van verdovende middelen. Tot slot werd in Terneuzen iemand aangehouden na een mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (1-5-2017 om 18:32)
De politie heeft weer goed werk verricht om deze 9 mensen te pakken gekregen van diefstal rijgedrag en meerdere overtredingen hier voor een dikke tien.
Cookie-instellingen beheren