Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 31 km

Jongen die politieauto onderspuugde heeft spijt

Toegevoegd: 02-05-2017, 19.56 uur
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Een jongen die vorige week een politieauto onderspuugde heeft vandaag zijn excuses aangeboden aan de politie. Die waardeert het gebaar.


Volgens jeudagent Petra Pronk spuugde de jongen de politiewagen in de nacht van woensdag op donderdag meerdere malen onder. Hij had te veel alcohol op en de politie wilde hem met de dienstauto naar huis brengen. Vanochtend bracht de jongen samen met zijn moeder een kaartje en een doos chocolade op het bureau. "Dat gebaar waardeerden wij natuurlijk", aldus Pronk.

De surveillance-auto heeft de jongen overigens niet zelf hoeven schoonmaken. Wel krijgt hij de rekening voor de reinigingskosten thuisgestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
biggetje (4-5-2017 om 13:27)
Rick ik vind dit weer zo rare opmerking. Sluiten ze de jongen op is het niet goed en nu is het ook niet goed.
Rick (3-5-2017 om 09:34)
Geweldige service van de politie! Bezopen figuren oppikken en nog gratis naar huis brengen ook. Handig om te weten als je op stap wilt gaan.... De schoonmaakkosten wegen niet op tegen het gangbare taxitarief.
W.D. Faasse (3-5-2017 om 07:37)
Een zeer verstandige moeder om hem mee te nemen naar politie bureau waar hij zijn excuus aan moest bieden en een doos chocolade afgeef. Prima van de moeder
Cookie-instellingen beheren