Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 156 km

Blinde zeehond van strand Breskens gehaald

Toegevoegd: 05-05-2017, 22.31 uur
De zeehond is naar A Seal in Stellendam gebracht.
De zeehond is naar A Seal in Stellendam gebracht.
© Foto: Reddingsteam Zeedieren
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Met vereende krachten is vrijdag aan het begin van de middag in Breskens een blinde zeehond van het strand gehaald.


Het dier, een jong vrouwtje, was erg vermagerd en bevond zich in de buurt van strandpaviljoen Het Halve Maentje aan de Nieuwesluisweg.

De brandweer van Breskens heeft geholpen om de zeehond van het strand te halen. Het dier is overgebracht naar A Seal in Stellendam.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.M. BERBEN (10-5-2017 om 16:34)
Frans, als u het bericht goed gelezen zou hebben kon u weten dat dit beest sterk vermagerd was en ook nog eens blind, volgens mij toch twee keiharde redenen waarom het beest hooguit een schamel aandeel gehad kan hebben in het vangen van vis. Overigens vind ik dat de vis niet enkel en alleen maar bestemd is voor vissersmensen.
wim (10-5-2017 om 09:14)
Frans ik hoop dat ze jou dan ook dood laten gaan van '"mensen"" als jou zijn er ook te veel en dan mag er ook op jou gejaagd worden dierenhater
frans (6-5-2017 om 08:24)
gewoon dood laten gaan dat is de natuur en er zijn al veel te veel van die roofdieren die al de vis opvreten dus hoe meer er dood gaan hoe beter binne een paar jaar moet er op gejaagd worden om de overvloed op te ruimen MAAR DAT HEBBEN MILLIEUFREAKEN SCHIJNBAAR NIET DOOR
Cookie-instellingen beheren