Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo wil fiets stelen onder neus politiebikers

Toegevoegd: 07-05-2017, 09.49 uur - Update: 07-05-2017, 10.55 uur
De verdachten werden ter plaatse aangehouden. De politie zoekt de eigenaar van deze fiets.
De verdachten werden ter plaatse aangehouden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bikers van de politie hebben vannacht in Vlissingen een fietsendiefstal wel erg snel op weten te lossen. De dieven probeerden de tweewieler namelijk te stelen terwijl de agenten hier op stonden te kijken.


De bikers waren eigenlijk iemand anders aan het observeren maar zagen toen rond 01.10 uur dat in de Van der Manderestraat twee personen een fiets mee wilden nemen die niet van hun was. "Ze waren aan een fiets aan het morrelen en pakten deze samen op om er vervolgens mee weg te lopen", zo vertelt de politie.

De twee verdachten werden direct aangehouden. Het gaat om een 22-jarige en een 41-jarige man waarvan de woonplaats nog niet bekend is. De fiets werd weer terug gezet op de plek waar hij werd meegenomen. De politie is nog wel op zoek naar de eigenaar van de fiets zodat aangifte kan worden opgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (7-5-2017 om 11:04)
Whhahahaaaaa....Van stoere binkies naar een stel sukkeltjes.
Cookie-instellingen beheren