Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken automobilist rijdt tegen auto M'burg

Toegevoegd: 07-05-2017, 10.49 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een dronken automobilist heeft zaterdagmiddag in Middelburg schade veroorzaakt aan een geparkeerde auto.


De man, een 61-jarige inwoner van Heinkenszand, reed rond 16.05 uur over de Turfkaai. De auto van de man viel meerdere keren stil en volgens een getuige reed de man hierop plotseling achteruit. Bij deze manoeuvre raakte de man de auto van de getuige.

De auto liep schade op en de politie werd gebeld. Op het bureau werd van de Zuid-Bevelander een ademanalysetest afgenomen. Hieruit bleek dat de man, wiens rijbewijs bovendien was verlopen, fors te veel alcohol had gedronken. Hij blies namelijk 1.175 Ug/l. De limiet bedraagt 220 Ug/l.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (7-5-2017 om 18:33)
Blij dat ik hem heb gespot, ik stond zeker niet geparkeerd, maar was bang dat hij iemand levenslang in de ellende zou storten. Schade is vervelend, maar als je (zoveel) hebt gedronken hoor je niet deel te nemen aan het verkeer. Erger is gelukkig voorkomen.
kees.bos (7-5-2017 om 14:24)
nooit meer een rijbewijs, en auto in de schroot. ik spreek uit ervaring.
June (7-5-2017 om 14:11)
Niet drinken als je moet rijden, boete zeeeeer hoog, helpt het niet, rijbewijs innemen !!!
kees. (7-5-2017 om 14:11)
zulke mensen weten niet wat ze aan kunnen richten,en ik spreek uit ervaring.
Bram (7-5-2017 om 11:38)
Haha fors te hoog ??? Dan was ie volgens mij straal bezopen Ik hoop dat dat zijn verlopen rijbewijs nooit meer word verlengt wat een mafkees
Cookie-instellingen beheren