Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

OM wil Goesenaar in veelpleger-instelling

Toegevoegd: 11-05-2017, 19.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tegen de 29-jarige Goesenaar L. P. is donderdag op de zitting van de rechtbank in Middelburg de ISD-maatregel, een verblijf van twee jaar in een instelling voor veelplegers geëist.


De ontkennende P. wordt ervan verdacht op 8 augustus vorig jaar samen met zijn ex-aanstaande zwager een inbraak in het restaurant van Zeeland Airport te hebben gepleegd. De buit was een iMac met muis en een geldlade met daarin 350 euro. Volgens P. zou hij met de ex zijn kleding bij zijn ex-vriendin gaan ophalen.

Eenmaal in de auto werd hem duidelijk gemaakt dat er ergens zou worden ingebroken. Bij het vliegveld stapte P. uit en de ex pleegde de inbraak in het vliegveldrestaurant. Volgens P. dan. Door het alarm was de manager gewaarschuwd die de vluchtende mannen tegemoet reed en was de politie ook al ingeseind.

Onderweg gooiden de beide mannen de geldlade en de iMac uit de auto. Bij Middelburg konden ze worden aangehouden. Daarnaast werd P. ervan verdacht dat hij begin januari zijn moeder had bedreigd. Uitspraak over dertien dagen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren